آدمها برای رسیدن به هدفشون چند مسیر رو تجربه میکنن:
1- هیچ وقت نمیدونن چه کاری رو واقعا دوست دارن و در اون استعداد دارن. این افراد بعد از سالها تلاش میفهمن جایی ایستادن که بهش تعلق ندارن.
2- علاقه و استعداد خودشون رو پیدا کردن. راههای مختلفی رو آزمون و خطا میکنن و در نهایت بعد از صرف زمان طولانی به هدف میرسن.
3- میدونن چی دوست دارن و میخوان به کجا برسن. اما در مسیر اشتباه قرار میگیرن و به هدف نمیرسن و دلسرد میشن.
اما یک راه چهارم هم وجود داره!
فکرش رو بکن! آدم از همون سن کودکی و نوجوونی استعداد و علاقۀ خودش رو زیر نظر یه متخصص بشناسه. بعد یه تیم قوی و با تجربه تا رسیدنش به هدف قدم به قدم کنارش باشن.
با آرین آویژه، بهترین نسخۀ خودت رو پیدا کن
و
بهش تبدیل شو!
کوچینگ تخصصی بهترین خودت باش، حاصل سالها تجربه و تلاش خانوادۀ آرین آویژه است.
قدم قدم در مسیر تا هدف
برای دریافت مشاورۀ رایگان، و حضور در جلسۀ ارزیابی، با شمارههای زیر تماس بگیرید
09027777001
09128994274
09378848960
02177093949
1- ارزیابی اولیۀ نوجوان
این مرحلۀ بسیار مهمه. در آغاز راه، کوچ در یک جلسۀ کامل و مفصل با نوجوانو خانوادهاش دیدار میکنه. نوجوان و والدینش هر یک در تستهای شخصیتشناسی و هوش شرکت میکنن. تیم آرینآویژه نتایج رو به شکل کامل تفسیر و تحلیل میکنن تا در ادامۀ راه باهم بهترین ها رو تجربه کنن.
3- خود شناسی
چرا بسیاری از ما در سنین جوانی و میانسالی همچنان نمیدانیم از زندگی چه میخواهیم و باید چه کنیم؟ ژرا برخی افراد نمیتوانند احساسات خود را به درستی و به شیوۀ مناسب بشناسند و بروز دهند؟ این مهارت را چگونه به کودکان خود بیاموزیم؟ سرفصلهای این بخش: خودآگاهی، خویشتن داری، شناخت احساسات، مدیریت هیجانات ناخوشایند
5- توسعه فردی
مهارتهایی هستند که هر کسی در هر سن و سالی و در هر شغلی به آنها نیاز دارد. اینکه خود را دوست بدارد و به توانمندی خود باور داشته باشد. بتواند در هر موقعیتی زیبا سخن بگوید. عادتهای آسیبزا را اصلاح و جایگزین کند. در حل مشکلات خود خلاقیت داشته باشد و همواره رو به رشد حرکت کند. سرفصلهای این دوره: فن بیان، اعتماد به نفس، خرده عادتها، خلاقیت و حل مسأله
7- تابآوری
تاب آوري در مورد کسانی بکار می رود که در معرض خطر قرار می گیرند ولی دچار اختلال نمیشوند. کسب این مهارت از سن کودکی، میتواند او را در مواجهه با مشکلات پیچیدهتر بزرگسالی یاری دهد.
9- قدرت نه گفتن
ما به عنوان والدین تا چه حد میتوانیم ارتباط فرزندان خود را با همکلاسیها و دوستانش در اجتماع کنترل کنیم؟ آیا مهارت نه گفتن را به کودک خود آموختهاید؟
11- برنامهریزی
آشنایی کودک با مفهوم برنامهریزی و اجرای آن، او را از همان سنین پایین مسئولیتپذیر بار میآورد.
13- مدیریت زمان
این گنج بینهایت ارزشمند مهمترین سرمایۀ زندگی همۀ ماست. چنانکه بارها آرزو کردهایم که کاش به گذشته برمیگشتیم..
2- روتین سلامتی
اولین قدم برای داشتن یک زندگی خوب، داشتن یک تن سالمه! اگر از سنین پایین یاد بگیریم که مراقب خودمون باشیم، در بزرگسالی تن و بدن و روح و روان سالمتری خواهیم داشت. چه عادتهایی داشته باشیم که سالم و سرحال بمونیم؟ سرفصلهای این بخش: تغذیه، بهداشت فردی، ورزش یادتون باشه، این بخش برای هر کسی به خودش اختصاص داره!
4- مهارتهای ده گانه یونیسف
مهارتهای اجتماعی ابزاری است که افراد را قادر میسازد تا ارتباط برقرار کنند، یاد بگیرند، کمک بخواهند، نیازها را از راههای مناسب برآورده کنند، با دیگران کنار بیایند، دوست شوند، روابط سالم برقرار کنند، از خود محافظت کنند و بهطور کلی قادر به تعامل هماهنگ با جامعه باشند. سرفصلهای این دوره: روابط بین فردی، همدلی، حل تعارض
6- فن بیان و مهارتهای ارتباطی
گذشت اون دورانی که فن بیان خوب فقط برای مجریها و گویندهها بود. از حالا به بعد امکان نداره بدون فن بیان خوب بتونی حتی یک روز هم درست زندگی کنی! دقیقا به همین صراحت!
8- تندخوانی
به یاد داشته باشین که تندخوانی، فقط سریع خوندن نیست. بلکه قراره شما تکنیک بیاموزید و همزمان سرعت حرکت چشم و قدرت حافظه افزایش پیدا کنه.
10- تکنیکها و مهارتهای درسخواندن
هر کاری رو اگر با بهترین روش ممکن انجام بدیم، هم لذتبخشتره هم بهتر انجام میشه!
12- سواد رسانهای
کودکان هم به اندازۀ بزرگترها، حتی خیلی بیشتر در معرض رسانهها قرار دارند. تا چه اندازه کودک خود را برای مواجهه با رسانهها آماده کردهاید؟ به او آموختهاید مراقب ذهن و روح و روان خود باشد؟
14- محیط زیست
حال خوب انسان و سلامتی او با طبیعت به شکل مستقیم ارتباط دارد. انسان نمیتواند ارتباط خود را با گیاهان محیط زیست قطع کند و در عین حال سلامت و شاداب هم باقی بماند. سرفصلهای این دوره: تفکیک زباله، کاشت و نگهداری از گیاه